Különleges húsvéti programok gyerekekkel

Miközben reméljük, hogy megérkezik a tavasz és nem hónyuszit fogunk idén építeni a gyerekekkel, összeszedtünk néhány idei, különleges húsvéti programot kedvcsinálónak. Az események címére kattintva találtok több infót is a programokról.

Húsvéti nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban

Április 2-án lehetőség lesz tojást festeni, nemezelni, gyertyát önteni, vagy megfonni a húsvéti kosarat is, amibe később a sok-sok csoki vagy festett tojás kerülhet! A kicsiket állatsimogatóval is várják, ahol megismerhetik a háztáji kis- és nagy állatokat, sőt a bátrabbak meg is simogathatják őket. A kézműves programok, és arcfestés mellett a szervezők Húsvéti Nyuszikereső játékkal várják a gyerekeket: aki az összes eldugott tapsifüles rejtekhelyét felleli, és begyűjti az összes pecsétet, az részt vehet az ajándéksorsoláson!

A belépés felnőtteknek 1700 Ft, gyerekeknek 800 Ft és van családi jegy is 4000 Ft-ért.

Hegyvidéki húsvét az Alma zenekarral

Március 31-én, szombaton délelőtt 11 órától Alma Zenekar koncerttel, 10 és 14 óra között kézműves-foglalkozásokkal, többek között nyunyakészítéssel (zokninyúl), tojásfestéssel várják a kicsiket és nagyokat.

A belépés ingyenes.

Nyuszisimogató húsvéti brunch Émile-nél Húsvétvasárnap ünnepi finomságokkal és különleges programokkal várja Émile kedves vendégeit! Nyuszi, csibe és kiskacsa simogatással, tojáskereséssel, meglepetésekkel és sok-sok finom falattal készülnek, így valódi húsvéti fogások, különlegességek és még répatorta is lesz a Gerbeaud budai otthonában. Belépő nincsen, asztalfoglalás javasolt.

Húsvéti tojásvadászat / Easter egg hunt

Április 1-én 11.00-tól a HellóAnyu Közösségi térben kézműves húsvéti foglalkozással kezdődik a program, majd valódi tojásvadászattal folytatódik a közeli parkban. A program angol nyelvű és 2500 ft a belépő.

Piczinke Húsvét

Mi vár a gyerekekre? Tojáskereső mese, minitrakis nyuszijárat, locsolóvers mondás, kézműves foglalkozás tojás festés és dekorálás, szalmaugráló, állatsimogató, nyuszi- bari- pici kecske-simi, játszótér, trambulin, retróhomokozó, hinták, és egyéb mókás dolgok!

Április 1 és 2: 10:00-18:00-ig Belépőjegy: 2.000 Ft (Gyerek: 2 éves kor alatt ingyenes. De ha részt vesz a játékban akkor a belépő 2000ft)

Vélemény, hozzászólás?

A felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket alkalmazunk. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik alkalmazását.