Nem kell, hogy a bőröd is tönkre tedd! Ismerd meg a bőrápolás királynőjét

Ha a díjnyertes No.13 krémünk a bőrápolás királya, akkor a 13 Eszencia a királynő, ami ugye tudjuk, mit jelent… azt, hogy egyszerre több dologra is képes figyelni és csordultig van gondoskodással!

Miben rejlik a különbség a két nagyágyú között? Nos, bár sokáig úgy tűnt a világbajnok 13-as krém minden problémára megoldást jelent, addig kevergettünk, míg kiderült: ha néhány összetevő mennyiségét megnöveljük a balzsamos kencében, a krém egy egészen új oldaláról mutatkozik be.

Kiderült, hogy az új összetétel még hatásosabb, ha az alábbi problémákról van szó:

  • atópiára, ekcémára hajlamos bőr
  • vegyszerek, kemikáliák okozta irritáció
  • aranyeres panaszok enyhítése, megelőzése
  • napégés
  • horzsolások, sebek kezelése, hámosítása
  • keratosis pilarisra hajlamos bőr hidratálása
  • allergiás eredetű bőrkiütések (pl.: fémallergia)
  • kirepedezett, cserepes ajkak, kéz- és lábfej

Csak és kizárólag természetes összetevők, egy titkos, speciális formátumban és arányban.

Alapvetően azt szoktuk javasolni, hogy mindig tarts magadnál egy 13-as krémet, hiszen nincs olyan probléma, amire ne hozna enyhülést – tapasztalatok szerint. Két évvel azután, hogy a 13-as már hódító útjára indult, felmerült az igény egy még intenzívebb krémre – így született meg az Eszencia.

Kifejezetten a gyulladáscsökkentő hatása, hámosító tulajdonsága az, amiben megelőzi a krémek királyát és erre a téli időszakban nagyobb szükség van, mint bármikor máskor. Sokan számoltatok már be arról, hogyan tünteti el egyetlen éjszaka alatt az orrfújástól kipirosodott, fájó pirosságot, segít gyorsítani a sebek gyógyulását. A gyakori kézfertőtlenítő okozta extrém bőrszárazságot is 1-2 alkalom után helyre rakja. Egyébként pedig nyugodtan válts natúr szappanra a kézfertőtlenítő helyett, tudományosan igazolt tény, hogy ugyanolyan hatásos a vírusok és baktériumok ellen, mint az alkoholos gélek, melyek sajnos rendkívüli módon kiszárítják a bőrt.

Vigyázz, nagyon magas a gyógynövény tartalma! Ha először próbálod, javasoljuk, hogy végezz bőrpróbát és ne kend be vele rögtön minden porcikádat 🙂 (tudom, nagy a kísértés, hogy azonnal mindenhol pihe-puha légy). Nagyon kevés is elég belőle, érdemes pici pöttyönként felvinni és inkább gyakrabban használni, mint egyszerre nagy mennyiségben.

Ha a király már tehetetlen, a királynőnek még akkor is van néhány trükk a tarsolyában!

 

  •  

Vélemény, hozzászólás?

A felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket alkalmazunk. Az oldal használatával Ön elfogadja a sütik alkalmazását.