Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bőrfeszesítő rutin 3 lépésben

2023. 10. 03. 16:57:06 Fónyad Dorottya
Bőrfeszesítő rutin 3 lépésben

Az elmúlt években még a korábbinál is nagyobb hangsúlyt kapott az arcápolás. Számtalan szérum és rétegzési sorrend között könnyű elveszni, többlépéses napi rutin nélkül pedig már-már hanyagnak is érezhetjük magunkat.

Szuper, ha megtaláltuk a tökéletes arcápolási rutint, de a bőrünk más területeken is igényli a törődést. 

Kövesd 3 lépéses bőrfeszesítő rutinunkat, hogy csak a bölcsességed árulja el a korodat!

 

  • Hámlasztás

Újabban a hámlasztás a kozmetikai ipar legsűrűbben használt szava, nem véletlenül: a koreaiak szerint a feszes bőr titka a hámlasztás. De meggyőződésem, hogy – mint a jó dolgokkal általában – meglehetősen túlzásba estünk! 

A bőr egy tökéletesen kitalált szervrendszer: önmagát hámlasztja! A te feladatod nem az, hogy erőszakosan lemarasd az egészséges bőrrétegeidet, védtelenné téve a környezeti hatásokkal szemben, hanem az, hogy rendszeres, kíméletes hámlasztással felold az elhalt hámsejteket, majd mikrosérülések nélkül eltávolítsd őket.

  • Miért? Az elhalt hámsejtek elzárják bőrödet az oxigéntől, emiatt lesz fakó és élettelen, emellett a hatóanyagok bejutását is akadályozza. Hámlasztással, radírozással instant rugalmasabb és élettelibb bőrt kapsz, előkészíted a hatóanyagok befogadására. 
  • Mivel?  Kettős hatású, fizikai és kémiai hámlasztókat tartalmazó Hámlasztó tusfürdőnk AHA gyümölcssavakkal és ricinus gyöngyökkel kíméletesen elvégzi ezt a feladatot arcodon és testeden egyarát. Ráadásul mindennap alkalmazhatod, ami azért is fontos, mert kékszőlő és füge illata függőséget okoz. 
  • Bőrfeszesítés

Az arc bőre vitathatatlanul nagyobb figyelmet igényel, de hol van az megírva, hogy a testápolásban csak B-kategóriás hatóanyagokat alkalmazzunk vagy hogy a feszesítő hatást feltétlenül égő, csípő, bizsergő érzettel kell elérnünk? 

Szakíts a bőrfeszesítő testápolók sematikus megközelítésével! Bőrfeszesítő testápolónkban a természetes arcápolás különlegességeit, többek között az acmella kivonatot hívtuk segítségül, hogy a test bőrét is luxusélményben részesítsük és rugalmasabb, teltebb bőrt érjünk el, kellemetlen érzet nélkül. 

Titka a célzottan válogatott természetes- és szuperkozmetikai összetevőkben, valamint a magas hatóanyagtartalomban rejlik. 

  • Miért? A bőrfeszesítő testápoló rendszeres használata serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást, belülről hatva kölcsönöz feszességet a bőrnek. Összehúzza a bőr sejthálóját, megerősíti a bőr szerkezetét, megszilárdítja az irhát és feljavítja a bőr sűrűségét.
  • Mivel? Aktív bőrfeszesítő és hidratáló összetevőkből készült natúr Feszesítő testápolónk természetes luxusösszetevői egységesebb bőrképet eredményeznek, míg a magas tisztaságú szuperkozmetikai összetevők azonnal rugalmasabbá, teltebbé teszik a bőrt.
  • Bőrkép javítása

A kismamák közel 80%-a tapasztal tartós, lokális bőrlazaságot vagy szerez striákat a terhessége során, ezek azonban megelőzhetőek! Terhesség alatti kollagén fogyasztással és rendszeres, célzott hidratálással minimalizálhatod a kialakulás lehetőségét.

Míg a hámlasztás jelentősen javítja a bőr felső hámrétegét, a feszesítés a középső irharétegben végzi el a dolgát. De mit tehetünk a narancsbőrrel?! 

A bőraljába, a narancsbőr területére nem szívódnak fel a kozmetikumok. Felesleges zsírbontó krémekkel, helyi kezelésekkel kísérletezni a narancsbőr megszüntetésére, mert nem képesek kifejteni a hatásukat eredményesen. 

A férfiak nem azért hajlamosabbak jóval kevésbé a narancsbőrre, mert nincsenek megnagyobbodott zsírsejtjeik vagy lerakódásaik, hanem azért, mert a bőrszerkezetük erősebb, rugalmasabb, így ezek nem válnak láthatóvá. 

Erősítd meg a kötőszövetedet, tedd stabillá a bőrszerkezetedet, a mikrocirkuláció és a nyirokkeringés fokozásával szabadulj meg a narancsbőrtől! Ezt támogatja az Alakformáló testvaj és pakolás

  • Miért? Helyreállíthatod a bőrrétegek egyensúlyát és egységesebb bőrfelszínt kaphatsz. Megszabadulsz a bosszantó gödröcskéktől, csökkented a felgyülemlett méreganyagokat, egészségesebb és sokkal szebb bőrrel tündökölhetsz. 
  • Mivel? Az Alakformáló testvaj és pakolást kifejezetten a narancsbőr és a striák enyhítésére, valamint a megereszkedett bőr célzott kezelésére fejlesztettük ki.

Különleges bioaktív összetevőit innovatív és holisztikus szemlélettel válogattuk össze, hogy valódi hatást fejtsenek ki ezen a nehezen kezelhető területen. 

+1 Kollagénpótlás

Ha bőrfeszesítésről van szó, nem hagyhatjuk ki a belső megerősítés fontosságát. 25 éves kor felett a kollagéntermelés jelentősen csökken, ezért a kollagénpótlás kifejezetten szükséges a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. 

Válassz magas hatékonyságú hidrolizált kollagénpeptidet, valamint fogyassz kollagénszintézist fokozó vitaminkészítményt a látványosabb hatás eléréséhez. 

+2 Fényvédelem

A bőr öregedéséért a kollagéntermelés csökkenése mellett az UV-sugárzás felelős leginkább. Ne csak a strandon használj fényvédőt, a ruhával nem fedett területeken mindennap alkalmazz SPF50-es fényvédőt, különös tekintettel a dekoltázs, a karok és a kézfej területére!