Nincs egyedül, de egy lehet a sok közül.

Hogyan segítünk mi?

A limitált kollagén kapszulák eladásából összesen 2,5 millió forinttal támogatjuk a bántalmazott nőket, életük újrakezdésében. A Lea Anyaotthon befogadja a nehéz sorsú anyákat és gyermekeiket, lehetőséget kapnak sorsuk rendezésére az itt eltölthető hónapok alatt. Emellett országos kampánnyal hívjuk fel a figyelmet a problémára, és beszélgetéseket szervezünk a témában jártas szakemberekkel. Egy valódi női közösség erején keresztül szeretnénk megmutatni, hogy van kiút ebből az élethelyzetből.

Rendeld meg limitált kiadású kollagén kapszulánkat, mert minden megvásárolt dobozzal hozzájárulsz a bántalmazott nők és gyermekei életének újrakezdéséhez. Neked egy vásárlás, nekik egy új élet!

Vásárlás

Hogyan segíthetsz te?

Csapatunk

Négy héten keresztül élő beszélgetésekkel, információs anyagokkal, edukatív tartalmakkal szeretnénk felhívni a figyelmet. A Dora Natura csapatához csatlakozott a kampány idejére a Meor Life Consult csapata. Dr. Krantz Orsolya és Dr. Szabó Melitta szakjogászok, valamint Tóth Andrea tanácsadó szakpszichológus, aki krízisintervenció területén szerzett tapasztalatával segíti az érzékenyítést.