Nincs egyedül, de egy lehet a sok közül.

Hogyan segítünk mi?

Minden limitált kollagén kapszula eladásából elkülönítünk erre a célra, így összesen 2,5 millió forinttal támogatunk egy bántalmazó kapcsolatból kilépő nőt, életének újrakezdésben. Segítjük őt anyagilag, szükség szerint lakhatásának finanszírozásával, vagy a biztonságos jövő kialakításához szükséges egyéb területen. Jogi- és pszichológiai támogatást nyújtunk számára, valamint egy valódi női közösség erején keresztül megmutatjuk a hasonló sorsú nőknek, hogy van kiút ebből az élethelyzetből.

Rendeld meg limitált kiadású kollagén kapszulánkat, mert minden megvásárolt dobozzal hozzájárulsz egy nő és gyermekei életének újrakezdéséhez. Neked egy vásárlás, nekik egy új élet!

Vásárlás

Hogyan segíthetsz te?

Csapatunk

A Dora Natura csapatához csatlakozott a kampány idejére a Meor Life Consult csapata. Dr. Krantz Orsolya és Dr. Szabó Melitta szakjogászok teljeskörű jogi tanácsadást és segítségnyújtást biztosítanak az áldozat számára. Tóth Andrea tanácsadó szakpszichológus a krízisintervenció területén szerzett tapasztalatával a kiválasztott, nehéz élethelyzetben élő nő számára nyújt lelki támogatást az újrakezdés teljes időszakára.