Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Történetünk

“Ugyanarra vágytunk, mint minden édesanya:  a lehető legjobbat adni a kisbabánknak.”

Négygyermekes édesanyaként mindig az lebeg a szemem előtt, hogy döntéseimmel a gyermekeim érdekeit szolgáljam hosszútávon is. Több mint 10 évvel ezelőtt, két nagyobb fiam születésekor falakba ütköztem, pedig akkor sem vágytam másra, mint természetesen és kíméletesen ápolni gyermekeim bőrét, bizonytalanságok nélkül. Nem akartam kompromisszumot kötni. Hittem, hogy mindez megvalósítható egy kicsi, de ambiciózus, csodálatos szakemberekkel teli ország szívében is.

Így hát  belevágtunk: létrehoztuk a Dora Naturát, hogy gyermekeink a legjobbat kaphassák.

Csecsemőorvos édesanyám és bőrpatológus férjem nem csak emberi, de szakmai támaszaim is, akik mellé az elmúlt években további kiváló szakemberek csatlakoztak. Így kísérünk téged együtt azon az izgalmas úton, melyen anyaként elindultál. 

Kezdetben volt a baba…

Cégünk alapításakor egyértelműen úgy gondoltuk, hogy a csecsemők lesznek a fókuszban. Én is gyakorló édesanya voltam már akkor is: sok megbeszélést ültünk végig lábunk között cirkáló gyerekeimmel, fogtam be a nagyobbakat a csomagok összekészítésébe és csoportos kismama tanácsadáson mellettem is ott ült az aktuálisan legkisebb gyerekem a hordozóban, vagy matatott a játékokkal. Mi más is lett volna a prioritás. De ahogy teltek az évek, egyre inkább rájöttem: a középpont az édesanya, nem a baba.

Máig nekik, értük készül a legtöbb termékünk, de valójában te vagy a társam. Te tudod, hogy a saját gyermekednek mi a legjobb, mire van szüksége ahhoz, hogy egészséges környezetben nevelkedjen és mire van szükséged neked, hogy kiegyensúlyozottan és magabiztosan terelgesd őt. 

Ezért mi nagyon figyelünk rád! 

Pontosan tudom, hogy egy édesanya mi mindenre kell figyeljen, hány helyen kell teljesítsen és bármi, ami ezt megkönnyíti, ajándék. Ezért minden termékünknél elsődleges szempont vásárlóink igénye, a ti visszajelzéseitek és javaslataitok. A bőr- és környezetbarát, természetes összetétel alapvető, de törekszünk rá, hogy minél praktikusabb, gyorsabb, egyszerűbb megoldásokat alkalmazzunk, teljes megbízhatóság mellett, hogy neked több időd maradjon arra, amiben pótolhatatlan vagy. Babatermékeinken túl már prémium étrendkiegészítőket, öko mosó- és tisztítószereket, valamint natúr hajápolási termékeket is találsz. 

Várlak szeretettel a webshopunkban vagy üzletünkben, az Allee Bevásárlóközpontban.

Fónyad Dorottya