RÓLUNK

Babaápolás természetesen, csak magas minőségű natúrkozmetikummal. Szerintünk nem lehet másként!

Évekkel ezelőtt, első gyermekeink születésekor azonban falakba ütköztünk, pedig akkor sem akartunk mást: vegyszermentesen ápolni kisbabáink bőrét, ahogy azt a saját bőrünkkel tettük már évek óta. Nem akartunk kompromisszumot kötni, hittük, hogy lehetne ezt igazán jól is csinálni. Ezért belevágtunk: létrehoztuk a Dora Naturát, hogy gyermekeink a legjobbat kaphassák.

Mindketten gyakorló édesanyák vagyunk, Reni kettő, Dóri négy gyermek édesanyja. Ismerjük a babák és kisgyermekek igényeit, tudjuk, mivel könnyíthetjük meg a szülők életét és vegyük le róluk legalább a káros anyagok miatti aggodalom terhét. Egészséges alternatívát szeretnénk nyújtani a tudatos, gondos szülők számára gyermekük (és önmaguk) testápolására.

Azt készítjük, ami már réges-rég bizonyított, a mai nők igényeire szabva. Hagyományos, kizárólag természetes eredetű alapanyagokból gyártunk magas minőségű baba- és bőrápolási termékeket kifejezetten kisgyermekek és kismamák részére, modern technológiával, innovatív csomagolásban, bájos köntösben, melyeket könnyedén, bárhonnan megvásárolhatsz webshopunkban.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy munkánk elismeréseként 2018-ban Érték és Minőség Nagydíjban részesültünk.

Tudj meg rólunk többet Facebook és Instagram oldalunkon, és beszélgess velünk és más hasonló gondolkodású anyákkal Nem Ősanyák csoportunkban.

Reni, Dóri

X