Bőrápolás
természetesen, csak
magasminőségű
natúrkozmetikumokkal

Évekkel ezelőtt, első gyermekeink születésekor falakba ütköztünk, pedig akkor sem akartunk mást: vegyszermentesen ápolni kisbabáink bőrét, ahogy azt a saját bőrünkkel tettük már évek óta. Nem akartunk kompromisszumot kötni, hittük, hogy lehetne ezt igazán jól is csinálni. Ezért belevágtunk: létrehoztuk a Dora Naturát, hogy gyermekeink a legjobbat kaphassák

Mindketten gyakorló édeanyák vagyunk, Reni kettő, Dóri négy gyermek édesanyja. Ismerjük a babák és kisgyermekek igényeit, tudjuk mivel könnyíthetjük meg a szülők életét és vegyük le róluk legalább a káros anyagok miatti aggodalom terhét. Egészséges alternatívát szeretnénk nyújtani a tudatos, gondos szülők számára gyermekük és önmaguk bőrápolására.

Azt készítjük, ami már réges-rég bizonyított, a mai nők igényeire szabva. Hagyományos, kizárólag természetes eredetű alapanyagokból gyártunk magas minőségű natúrkozmetikumokat, modern technológiával, innovatív csomagolásban, bájos köntösben, melyeket könnyedén, bárhonnan megvásárolhatsz webshopunkban, vagy üzletünkben.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy munkánk elismeréseként 2018-ban Érték és Minőség Nagydíjban részesültünk.

Dóri, Reni

Itt találsz meg minket!

Tudj meg többet rólunk, beszélgess velünk és más hasonló gondolkodású anyákkal!

@dora_natura  

Kövess minket Instagramon a @dora_natura oldalon, és csatlakozz a Facebookon a Nem Ősanyák csoportunkhoz!