Szállítási feltételek

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg magyarországi, ausztriai, hollandiai, németországi és szlovákiai címekre áll módunkban rendelést felvenni. Ha a megrendelésedet más külföldi címre szeretnéd kérni, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol a világ bármely pontjára készségesen kalkulálnak neked szállítási költséget. Az így leadott rendelések kézbesítési ideje a kézbesítési országtól függően változik, így erről az ügyfélszolgálat tud további információt adni.

Az alábbi módokon kérheted a kiszállítást:

Futárszolgálat – Felhasználó által megadott magyarországi címre a GLS szállítja ki a csomagokat. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A külföldi címekre történő kiszállításban partnerünk a Csomagküldő.hu, akik gondoskodnak arról, hogy a csomagod mihamarabb a külföldi kiszállító partnerekhez kerüljön.

Csomagpontra szállítás – A csomagpontra kért csomagokat hétköznap 14:30 órát megelőző rendelések esetén aznap 16 órától lehet átvenni, míg a 14:30 óra után, illetve hétvégén beérkező rendeléseket a következő munkanap 15 órájától.
A csomagpont az alábbi címen található: Duna Ház Bevásárlóközpont
1095 Budapest, Boráros tér 7.,
Fsz., Ilogistic csomagpont.
Nyitvatartás:
H-P: 12.00 -19.00
Sz: 10.00 -15.00
V: Zárva
A csomagok csomagpontra érkezéséről SMS-ben is értesítünk.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A kiszállítás díja magyarországi címre 20.000 forintot el nem érő rendelés esetén 1490 forint, azt meghaladóan pedig ingyenes.
Külföldi rendelés esetén az ügyfélszolgálat tud információt adni a rendelt termékek súlyának függvényében.

Promóciós időszakban a szállítási időnk akár kettő hét is lehet, ilyenkor köszönjük türelmedet. Ezen időszakokon kívül, magyarországi kiszállítás esetén viszont jellemzően 2-3 munkanap.