Szállítási feltételek

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg magyarországi, ausztriai, hollandiai, németországi és szlovákiai címekre áll módunkban rendelést felvenni. Ha a megrendelésedet más külföldi címre szeretnéd kérni, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol a világ bármely pontjára készségesen kalkulálnak neked szállítási költséget. Az így leadott rendelések kézbesítési ideje a kézbesítési országtól függően változik, így erről az ügyfélszolgálat tud további információt adni.

Az alábbi módokon kérheted a kiszállítást:

Futárszolgálat – Felhasználó által megadott magyarországi címre a GLS szállítja ki a csomagokat. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A külföldi címekre történő kiszállításban partnerünk a Csomagküldő.hu, akik gondoskodnak arról, hogy a csomagod mihamarabb a külföldi kiszállító partnerekhez kerüljön.

Csomagpontra szállítás – A csomagpontra kért csomagokat hétköznap 13 órát megelőző rendelések esetén aznap 15 órától lehet átvenni, míg a 13 óra után, illetve hétvégén beérkező rendeléseket a következő munkanap 15 órájától. A csomagpont az alábbi címen található: Duna Ház Bevásárlóközpont
1095 Budapest, Boráros tér 7,
Fsz., Ilogistic csomagpont.
Nyitvatartás:
H-P: 12.00 -19.00
Sz: 10.00 -15.00
V: Zárva A csomagok csomagpontra érkezéséről SMS-ben is értesítünk.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A kiszállítás díja magyarországi címre 10.000 forintot el nem érő rendelés esetén 1490 forint, 15.000 forintot el nem érő rendelés esetén 690 forint, azt meghaladóan pedig ingyenes.
Külföldi rendelés esetén az ügyfélszolgálat tud információt adni a rendelt termékek súlyának függvényében.

Promóciós időszakban a szállítási időnk akár kettő hét is lehet, ilyenkor köszönjük türelmedet. Ezen időszakokon kívül, magyarországi kiszállítás esetén viszont jellemzően 2-3 munkanap.