Sale

Bőrmegújító csomag

13 270 Ft 11 990 Ft

Börregenerálás magasfokon a természet erejével.

A rendkívül népszerű, Magyar Termék Nagydíjas No.13 gyógynövényes bőrbalzsam, egy kézzel készült nyugtató olíva-, mandula- és körömvirágolajos szappan és egy illatos Tahiti Liliom Testvaj található ebben a csomagban, melyek együttes használatával bőröd megújul, megerősödik, és ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben is.

Ints búcsút a bőrproblémáknak és üdvözöld a ragyogó, egészséges bőrt!

Készleten

Leírás

Hogyan használd?

Fürdéshez, mosakodáshoz használd a kizárólag tiszta növény olajakat tartalmazó, vegán szappant, mely kíméletesen távolítja el a felesleges hámsejteket, alaposan tísztít és táplál. Ha intenzív habzásra vágysz, használj szivacsot, mosdókesztyűt vagy hablabdát – hatalmas adag, krémes habot varázsolnak a zuhanyzáshoz vegyszerek nélkül.

Napi testápolásra használd a krémes, illatos, gazdagon tápláló Tahiti Liliom Testvajat, amely további háromféle növényi olajjal, virágvizekkel és illóolajokkal járul hozzá testi-lelki harmóniádhoz. Kismamáknak pocakkrémként is a legjobb választás ez a krémünk a striák kialakulásának megelőzéséhez és a kellemetlen viszketés megszüntetésére.

A No.13-as krém elsősorban a bőrproblémák kezelésében verhetetlen. Érzékeny bőrre, kipirosodásra, száraz foltokra… De használhatod az arcodra is éjszakai krémként, kézkrémként a hideg hónapokban és ajakápolásra is. Intenzív gyógynövényillatával és 13 különleges összetevőjével nyugtat és ápol.

Ez a csomag egy 150 ml-es kiszerelésű 13-as krémet, egy Tahiti Liliom Testvajat tartalmaz, melyhez ajándékba adunk egy Babaszappant (100 g)!! A Bőrmegújító tavaszi csomag kollagénnel kiegészítve is elérhető ITT a belső börregenerálás érdekében, illetve kisebb változatban is elérhető 50 ml-es 13-assal és Babaszappannal, kattintsd IDE.

X