Elsősegély csomag – Irritált bőrre

4 490 Ft

Azonnali enyhülést hozó bőrápoló csomag,

Sokat bizonyított gyógynövényes bőrbalzsamunk, a Magyar Termék Nagydíjas No.13 található ebben a csomagban, kiegészülve egy különleges eljárással, kézzel készült nyugtató olíva-, mandula- és körömvirágolajos szappannal. Együttes használatukkal bőröd irritációja megszünik, visszanyeri puhaságát és szépségét, valamint ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. Ints búcsút a bőrproblémáknak és üdvözöld a ragyogó, egészséges bőrt!

Készleten

Leírás

Termékeink megalkotásakor nagy hangsúlyt fektetünk a természetes alapanyagok szinergiájára. Nincs ez másként termékeink együttes alkalmazásakor sem: tanácsadáskor ügyelünk arra, hogy a leghatékonyabb kombinációt vásároljátok meg kisbabátok, vagy magatok számára, melyben a hatóanyagok egymást erősítik, támogatják.

Egyik ilyen kombinációnkat tartalmazza ez a csomag:  az Érték és Minőség Nagydíjas No.13-as krémünket és nyugtató olíva-, mandula- és körömvirágolajos szappant.

Hogyan használd?

Az érintett problémás bőrterületet tisztítsd meg alaposan a kizárólag tiszta növény olajakat tartalmazó, vegán szappannal. Ha intenzív habzásra vágysz, használj szivacsot, mosdókesztyűt vagy hablabdát – természetes módon hatalmas adag, krémes habot varázsolnak a zuhanyzáshoz! Használat után alaposan öblítsd le.

A No.13-as krém elsősorban a bőrproblémák kezelésében verhetetlen. Érzékeny bőrre, kipirosodásra, száraz, viszkető foltokra… De használhatod az arcodra is éjszakai krémként, kézkrémként a hideg hónapokban és ajakápolásra is. Intenzív gyógynövényillatával és 13 különleges összetevőjével nyugtat és ápol.

Ez a csomag egy natúrszappant (100 g) és egy 50 ml-es kiszerelésű No.13-as krémet tartalmaz.

X