Oldal kiválasztása

Bőrmegújító csomag

4790 Ft

A rendkívül népszerű Érték és Minőség Nagydíjas 13 gyógynövényes bőrbalzsam és egy különös odafigyeléssel, kézzel készült nyugtató oliva-, mandula- és körömvirágolajos szappan található ebben a csomagban, melyek együttes használatával bőröd megerősödik, megújul, így ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. Ints búcsút a bőrproblémáknak és üdvözöld a ragyogó, egészséges bőrt!

Készleten

Kategóriák: , ,

Leírás

Temékeink megalkotásakor nagy hangsúlyt fektetünk a természetes alapanyagok szinergiájára. Nincs ez másként termékeink együttes alkalmazásakor sem: tanácsadáskor ügyelünk arra, hogy a leghatékonyabb kombinációt vásároljátok meg kisbabátok, vagy magatok számára, melyben a hatóanyagok egymást erősítik, támogatják.

Egyik ilyen kombinációnkat tartalmazza ez a csomag:  az Érték és Minőség Nagydíjas 13-as krémünket és nyugtató oliva-, mandula- és körömvirágolajos szappant

Hogyan használd?

Fürdéshez, mosakodáshoz használd a kizárólag tiszta növény olajakat tartalmazó, vegán Babaszappant. Ha intenzív habzásra vágysz, használj szivacsot, mosdókesztyűt vagy hablabdát – természetes módon hatalmas adag, krémes habot varázsolnak a zuhanyzáshoz!

A 13-as krémet használhatod az arcodra is, ha bőröd irritált, érzékeny vagy problémás. Intenzív gyógynövényillatával és 13 különleges összetevőjével nyugtat és ápol. Tested többi részén is alkalmazhatod, főként a különösen száraz vagy foltos területeken.

Ez a csomag egy Babaszappant (100g) és egy 50ml-s kiszerelésű 13-as krémet tartalmaz.