Oldal kiválasztása
Sale

Bőrmegújító csomag – XL

13270 Ft 11990 Ft

Készleten

Leírás

Méregtelenítés, bőjt, friss csírák és préselt levek, nagytakarítás, szellőztetés, nagy séták a szabadban, itt a tavasz! Mi abban tudunk neked segíteni, hogy most nagy kedvezménnyel adjuk a Bőrmegújító tavaszi nagy csomagunkat, mely tartalmazza az Érték és Minőség Nagydíjas 13-as krémünket, egy nyugtató oliva-, mandula- és körömvirágolajos szappant és egy gazdagon tápláló sheavaj alapú Testvajat.

Hogyan használd?

Fürdéshez, mosakodáshoz használd a kizárólag tiszta növény olajakat tartalmazó, vegán szappant. Ha intenzív habzásra vágysz, használj szivacsot, mosdókesztyűt vagy hablabdát – természetes módon hatalmas adag, krémes habot varázsolnak a zuhanyzáshoz!

A 13-as krémet használhatod az arcodra is, ha bőröd irritációra hajlamos, érzékeny vagy problémás. Intenzív gyógynövényillatával és 13 különleges összetevőjével nyugtat és ápol. Tested többi részén is alkalmazhatod, főként a különösen száraz vagy foltos területeken.

Testápolásra, bőrpuhításra, masszázshoz pedig használd a krémes, illatos Tahiti Liliom Testvajat. Kismamáknak pocakkrémként is a legjobb választás ez a krémünk!

Ez a csomag egy 150ml-s kiszerelésű 13-as krémet, egy Tahiti Liliom Testvajat tartalmaz, melyhez ajándéjba adunk egy Babaszappant (100g)!! A Bőrmegújító tavaszi csomag kicsi változatban is elérhető 50ml-s 13-assal is és Babaszappannal, kattintsd ide.