Kollagén trió

24 990 Ft

Három doboz hidrolizált, könnyen felszívódó, természetes kollagén kapszula, mely belülről segít megőrizni szépségedet és egészségedet. Tartós szedésétől bőröd teltebbé, üdévé válik, apró ráncaid kisimulnak. Hajad és körmöd erősebb, ízületeid rugalmasabbak lesznek.

Hatóanyag:  500 mg/kapszula

100 db/doboz

25 év felett ajánlott, édesanyáknak kötelező!

Készleten

Leírás

Te is vágysz olyan pihe-puha bőrre, mint egy kisbabáé? Ennek kulcsa a kollagén.

A kollagén szinte minden sejtben jelen van, ami a szöveteket alkotja, ez a fehérje teszi ki testünk fehérjekészletének egyharmadát. Gondoskodik bőrünk és ízületeink rugalmasságáról, feszességéről. 25 éves kor felett azonban évről-évre csökken a kollagéntermelés mennyisége. A kollagén bomlását emellett gyorsítja a terhesség és a különböző környezeti hatások, mint napsugárzás, helytelen táplálkozás, dohányzás vagy alkoholfogyasztás.

Kollagénpótlásra szükségünk van, de kívülről nem lehetséges a bőrbe építeni. Minden külsőleges kollagénkezelés haszontalan, ezért sem valamelyik testvajunkba került bele összetevőként, hanem önálló, szájon át szedhető formában ajánljuk.  Így a megfelelő külső bőrápolást belülről támogatva érhetsz el nem csupán hidratált, hanem sejtszinten is feltöltött bőrt.

Édesanyák számára különösen fontos a kollagénbevitel, de érdekes módon erről kevés a tájékoztatás. A terhesség folyamán a kisbaba fejlődéséhez a testünk minden szükséges anyagot biztosít, de ha nem támogatjuk szervezetünket megfelelően, akkor ennek következményeit – szó szerint is – a saját bőrünkön tapasztalhatjuk. Kollagén szedésével ellenállóbbá teheted a bőrödet, amely így jobban tolerálja a hirtelen nyúlást, megerősítheted körmödet, hajadat, ízületeidet, vagy visszaadhatod azok elvesztett rugalmasságát.

Hadd mondjak neked 7 okot, amiért minden anyának szüksége van a kollagénre, kattints ide!

Bárcsak árulhatnánk kapszulában instant alvást a kialvatlan nőknek, de mivel ezt még sajnos nem fejlesztettük ki, azt ajánljuk szedj kollagént és legalább nézz ki olyan üdén, mintha…

Az optimális hatás elérése érdekében tartós szedése javasolt.

Alkalmazása: 2×2 kapszula naponta étkezések között, bő folyadékkal.

Ez a csomag 3 doboz, 3×100 kapszula kollagént tartalmaz.

Fogyasztható terhesség és szoptatás alatt is.

Hatóanyag: hidrolizált marha kollagén 500 mg/kapszula, kapszulahéj (zselatin), maltodextrin, csomósodásgátló anyagok (kalcium ortofoszforsavakkal alkotott sói, szilikon dioxid).

 

 

 

X