Levendulaszappan

1 290 Ft

Magas minőségű természetes összetevőkből készült bőrnyugtató natúrszappan, valódi levendulavirággal, levendulaolajjal és levendula forrázattal.

Kíméletesen tisztítja az érzékeny bőrt, kellemes levendulaillata aromaterápiás, feszültségoldó hatású.

 

Készleten

Leírás

Akár a bőröd, akár az idegeid viselik nehezen a környezeti hatásokat, ezt a szappant neked készítettük! Aromaterápiás levendulaszappanunk a levendula minden jótékony hatását beveti, hogy jobban érezd magad a bőrödben akár te, akár kisbabád.

A levendulavíz, levendulaolaj, levendulavirág és a virágzó levendula színe mind a nyugalmat segíti elő. Enyhíti az ekcémára hajlamos bőr irritációját, táplálja az érzékeny bőrt és hidratálja a száraz területeket.

6 különböző növényi olajjal és shea vajjal hidratálja a bőrödet, miközben alaposan tisztít.

Kíméletességének köszönhetően használható csecsemőkortól, különösen ajánljuk száraz, érzékeny bőr tisztítására.

Szappanjaink egytől egyig hideg eljárással készülnek, melynek során nem szükséges azokat 6 hétig érlelni, szárítani. Ez a technológia kíméletesebb a hatóanyagokkal szemben és – tapasztalataink szerint – tartósabb szappanokat is eredményez.

Kézműves termék.

Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, kőolaj-származékokat, tartósítószereket. Vidám színét bőrsemleges ételfesték biztosítja (›0,5%).

SLS mentes, természetesen habzó termék!

Ingredients/összetevők (INCI): Elaeis guineensis Oil, Olea Europaea (Oliv)Oil, Cocos nucifera Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Lavandula angustifolia Oil, Lavandula angustifolia extract, Sodium Hydroxide, Lavandula angustifolia flower, E155 colorant

X