Törzsvásárlói Hűségprogram

Szabályzat

Amennyiben regisztrált felhasználóként a Dora Natura webáruházban vásárolsz, vásárlásodért hűségpontokat adunk, melyeket a felhasználói fiókodban gyűjthetsz. Az összegyűjtött Dora Natura hűségpontjaidat a megrendelésed kifizetésekor használhatod fel, 120 napon keresztül. A hűségpont egyenleged és Törzsvásárlói kategóriád a Felhasználói fiókodban tudod nyomon követni. A megrendelés véglegesítésekor, fizetés előtt tudod kiválasztani, hogy egyenlegedből mennyi hűségpontot szeretnél felhasználni a kosárérték kedvezmény eléréséhez. A hűségpontok felhasználása minimum 5 000 Ft feletti végösszeg elérése esetén lehetséges.

Minden elköltött 100 Ft után 5 hűségponttal jutalmazunk, és 1 hűségpont 1 Ft kedvezményt biztosít vásárlásodból.

Törzsvásárlói szintek:

Gyűjtsd a pontokat, hiszen extra kedvezményekben részesülhetsz, ha belépsz a Bronz, Ezüst, vagy Arany törzsvásárló kategóriába.

 • Bronz vásárlók: amennyiben vásárlásaid összértéke 120 napon belül eléri a 30 000 Ft-ot, 100 extra pontot írunk jóvá profilodon! (egyszeri kedvezmény a kategóriába való belépéskor)
 • Ezüst vásárlók: amennyiben vásárlásaid összértéke 120 napon belül eléri a 60 000 Ft-ot, egyszeri ingyenes kiszállítással és egyszeri kupon kedvezménnyel kedveskedünk neked. (egyszeri kedvezmény a kategóriába való belépéskor)
 • Arany vásárlók: amennyiben vásárlásaid összértéke 120 napon belül eléri a 100 000 Ft-ot, felhasználható pontjaidon kívül egy 10%-os végösszegi kuponnal és egy ingyenes kiszállítással, valamint 180 napon belül exkluzív termékbevezetési akciókhoz való hozzáféréssel jutalmazzuk hűségedet. (egyszeri kedvezmény a kategóriába való belépéskor)

Hogyan gyűjthetsz hűségpontokat?

 • Bankkártyás fizetésnél a hűségpontok profilod egyenlegén rögtön jóváíródnak.
 • Utánvétes fizetés esetén új hűségpontjaid a megrendelésed átvételét követően aktualizálódnak.
 • Átutalásos fizetési mód választásánál a vásárlásod összegének számlánkon való jóváírása után adódnak hozzá pontegyenlegedhez.
 • A megrendelt termékek visszaküldésével az azokért kapott hűségpontok automatikusan érvényüket vesztik.

Függőben lévő pontok

Ha az átutalásos fizetési módot választod, a megrendelésedért járó Dora Natura hűsépontjaidat átutalásod jóváírása után tudjuk érvényesíteni.

Törzsvásárlói hűségprogramunk regisztrációhoz kötött

Törzsvásárlói hűségprogramunk regisztrációhoz kötött, kérünk, hogy a pontok gyűjtéséhez hozd létre felhasználói profilodat webáruházunkban.

Utólagos pontjóváírás

Sajnos utólagosan nem tudjuk pontjaidat jóváírni az alábbi esetekben:

 • regisztráció nélküli vásárlás
 • felhasználói fiókodba való bejelentkezés nélküli vásárlás
 • másik e-mail címről leadott megrendelés
 • viszonteladó partnernél történő vásárlás
 • a Dora Natura Allee üzletében történő vásárlás

A Dora Natura hűségpontok közvetlenül készpénzre nem beválthatók, illetve harmadik személyre át nem ruházhatók. A pontok jóváírást követően 120 nap múlva lejárnak, ezután már nem használhatók fel.