Rólunk mondták

Angi
“Dóri drága!
Boldog Új évet nektek! Már 100x akartam írni. A rendelt csomag most is rendben és időben ideért, és minden krém fantasztikus!
Egy nagyon nehéz napom után nyitottam ki este, amikor végre elaludtak a többiek, a barackmag olajos testápolót…és annnyira jól esett az illata, komolyan mondom, a gondoskodás illata járt át, ahogy felkentem az arcomra is a krémet. Annyira puha és üde egyszerre! Nagyon ügyesek vagytok! Nagyon köszönöm, remélem ez állandó terméketek lesz, mert még biztos fogok rendelni majd!
Tényleg érződik, hogy szívvel-lélekkel készítettétek. Aromaterápia 5*”

Kelemen Gábor
“Nemrég vettem tőletek Marrakes testvajat a páromnak. Brutál jó az illata! Tök jó a név, mert tényleg ilyen 1001 éjszaka feelingje van! Lett egy saját Seherezádém 😀

Koltainé
“Az unokáimnak vettem ajándékba babacsomagot. A csomag gyönyörű, mindennek nagyon finom az illata. A fiamékat kérdeztem, azt mondták nagyon praktikus, kiváló krémek. Eddig óckodtak a natúr dolgoktól, de ez nagyon tetszett nekik. Hajrá natúrkozmetikumok!”

Lucamami
“Egyszerűen csúcs, amit csináltok! Majdnem minden temékből rendeltem már, és mindet imádtam! A hatás, az illat…minden. 10 pont! A bőrbalzsam már nálunk is “Vindex”, mindenre kenjük, kicsikre, nagyokra. 😀
A tusfürdőt és a napkrémet nagyon várom nyárra. ;)”

üdv, Bartos Luca mamija”

M. Ildikó
“Szia, eddig a barackos testápoló volt a kedvencem, de örülök, hogy ajánlottad a testvajat, mert hát öszintén tényleg fantasztikusan jó! A gyerekeken is imádom, olyan selymes lesz a börünk☺. Télen ez kell ez a testvaj. Izgatottan várom, hogy majd legyenek mindig új dologok. Szivböl gratutálok ezekhez, nagyon ügyesek vagytok☺.

Ja es még valami: múltkor kiütéses volt a kisebbik lányom, de nagyon viszketett már neki. Kétszer kentem be a gyógybalzsammal és teljesen elmúlt, vissza se jött☺.”

Tünde és Tamás
“Sziasztok!
Megjöttek rendben a karácsonyi csomagok, szuperszépek és mézeskalács illatúak voltak! Odavoltam tőlük teljesen! <3 Köszi, nagyon leegyszerűsödött így az ajándékvásárlás. ;)"