Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Szállítási feltételek

A vásárláskor vedd figyelembe, hogy a webshopon keresztül jelenleg magyarországi, ausztriai, hollandiai, németországi, szlovákiai és romániai címekre áll módunkban rendelést felvenni. 

Az alábbi módokon kérheted a kiszállítást:

Futárszolgálat – Felhasználó által megadott magyarországi címre a GLS szállítja ki a csomagokat. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A külföldi címekre történő kiszállításban partnerünk a Csomagküldő.hu, akik gondoskodnak arról, hogy a csomagod mihamarabb a külföldi kiszállító partnerekhez kerüljön.

Csomagpontra szállítás – A csomagpontra kért csomagokat hétköznap 14:00 órát megelőző rendelések esetén aznap 16 órától lehet átvenni, míg a 14:00 óra után, illetve hétvégén beérkező rendeléseket a következő munkanap 15 órájától.
A csomagpont az alábbi címen található: Duna Ház Bevásárlóközpont
1095 Budapest, Boráros tér 7.,
Fsz., Ilogistic csomagpont.
Nyitvatartás:
H-P: 12.00 -19.00
Sz: 10.00 -15.00
V: Zárva
A csomagok csomagpontra érkezéséről SMS-ben is értesítünk.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Csomagponti átvétel – Foxpost, GLS csomagautomatákba kérheted a csomagodat. Átvételi helyet a kosár oldalon a szállítási opció kiválasztásakor tudsz megjelölni. Ennek a szállítási módnak a díja változó, mely 1290 forinttól indul, pontos összeget a csomagautomata kiválasztásakor fogsz látni.

A kiszállítás magyarországi címre 15.000 forint felett ingyenes. 15.000 forint alatti vásárlás esetén a kiszállítás futárszolgálattal 1490 forint, csomagpontra szállítással 590 forint (Duna Ház Bevásárlóközpont), csomagponti átvétel esetén a csomag méretétől függően min. 1290 forint (Foxpost, GLS csomagpont).
Külföldi rendelés esetén az ügyfélszolgálat tud információt adni a rendelt termékek súlyának függvényében.

Promóciós időszakban a szállítási időnk akár kettő hét is lehet, ilyenkor köszönjük türelmedet. Ezen időszakokon kívül, magyarországi kiszállítás esetén viszont jellemzően 2-3 munkanap.